حـــــواديــــــــت
يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب 829894
ادارة المنتدي يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب 103798
حـــــواديــــــــت
يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب 829894
ادارة المنتدي يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب 103798
حـــــواديــــــــت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
MR JUBA
المدير العام
المدير العام
MR JUBA


عدد المساهمات : 114
تاريخ التسجيل : 31/03/2009
العمر : 36
الموقع : www.hawadit.yoo7.com

يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب Empty
مُساهمةموضوع: يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب   يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب Icon_minitimeالأربعاء يونيو 10, 2009 2:02 am

يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب

يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب Kamar_07
المقادير:

• عجينة بيتزا
• ربع كيلو لحم مفرومة
• 1كوب عيش الغراب شرائح
• 1حبة فلفل أخضر،مقطعة قطعا صغيرة
• 1بصلة صغيرة مقطعة شرائح
• 1 فص ثوم مفروم
• 2ملعقة كبيرة معجون طماطم
• 2كوب جبنة موتزاريلا
• 2ملعقة كبيرة زيت ذرة
الطريقة:

1- قطعي البصل إلى شرائح وبعد كده سخني الزيت في طاسة كبيرة على نار هادية
وابدئي في إضافة اللحمة المفرومة مع التقليب المستمر علشان اللحمة ما
تلزقش منك لمدة عشرة دقائق بعد كده ضيفي عيش الغراب والبصل والثوم والفلفل
الأخضر وشوية ملح وفلفل وقلبيهم كلهم مع بعض وسيبيهم على النار حوالي 10
دقائق كمان.
2- قطعي عجينة البيتزا إلى قطع صغيرة مدورة وحطيها على رخامة المطبخ أو
على سطح خشبي مرشوش بالدقيق وابدئي في فردها لتغطي صاج أو صينية البيتزا
وبعد كده حطيها في الصينية اللي هتسويها فيها بس خدي بالك إنك قبل ما
تحطيها تدهني الصينية بالزيت.
3- ضيفي صلصلة البيتزا فوق العجينة وبعد كده رشي عليها خليط اللحمة
المفرومة اللي عملتيه عليها ورشي الجبنة الموتزاريلا على السطح البيتزا
وقطعي البيتزا على شكل مثلثات.
4- سخني الفرن على درجة حرارة "220 – 200 ْ مئوية" بعد كده دخلي الصينية
في الفرن لمدة 15 دقيقة وبعد ما تلاقي وشها احمرّ خرجيها واوعي تاكلي
صوابعك وراها.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
يبتزا باللحمة المفرومة وعيش الغراب
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
حـــــواديــــــــت :: .؛°¨ ღ مُنْتدَيَات حــواديــت المنزل ღ¨°؛. :: .؛°¨ مطبخ حــواديــت¨°؛. :: المعجنات-
انتقل الى: